Наша актриса призна за тежки моменти, през които е преминала по

...
Наша актриса призна за тежки моменти, през които е преминала по
Коментари Харесай

Актриса: Четири пъти спасиха живота ми в Сървайвър

Наша актриса призна за тежки моменти, през които е минала по време на присъединяване си в известни риалити шоу по наша телевизия.

Пристъпи със задушаване е получавала актрисата Снежана Макавеева след гибелта на питбула ѝ Кари, до момента в който е била в " Сървайвър ". Тя серпантина да диша и 3-4 пъти я спасявали, описа тя пред Би Ти Ви.

Изобщо не се замислих за " Сървайвар ". Имах даже строшен крайник, за който никой не разбра. След това се наложи интервенция. Малко хора знаеха, с един от лекарите го превързвахме и по този начин влизах в надпреварите, описа Макавеева. Обясни, че имало цяло отчупено парче от костта. Професорката се чудела по какъв начин стъпвала.

Единственият ѝ страх бе кучето, което оставила в България. " То беше моят свят, тя си е отишла, до момента в който ме нямаше. 15 години бяхме дружно, аз го научих след отпадането. Губила съм доста близки хора в ръцете си - и дядо си, и моя другарка. Гледала съм метафизичен на гибелта, само че тук бе по-силно от мен ", изясни Макавеева.

Актрисата била непрекъснато с кучето си, даже гаджета я ревнували от домашния любим. Било я боязън тя да не си отиде и кучето да остане единствено. " Започнаха паник офанзиви, доста алергии с анафилактични шокове. Те са доста страшни, за секунди си отиваш, спасяваха ме 3-4 пъти. Аз не можех да приказвам дори, едно цяло изречение не можех да кажа ", спомни си Макавеева. Задушавала се, не й стигал въздуха. Веднъж даже получила потрес, до момента в който гледала сериал, написа novini.bg. 

Затова Макавеева си взела адреналин от чужбина, защото й споделили, че това може да я избави, само че у нас го няма. Открила обаче медиация и практики за дишане. Затова ходила и в Бали, където се отдала на медиацията.

Макавеева описа и че я притискали да става модел. Тогава, на 12 година, продавала картички. Модна организация я разкрила на гарата, а тя доста пъти им отказвали. Накрая отишли в учебното заведение и убедили майката на актрисата. Така се съгласили за едногодишен контракт, а актрисата разкрила гримовете и прическите. На 13 години ходила и до Токио, по скайп питала майка си по какъв начин се прави ориз с мляко. 

Вниманието, което се насочило към нея след участието ѝ в " Под прикритие " малко я тормозило. " Влюбвала съм се два пъти, в този момент на 33 година е време за трети. Дълго време бях сама, даже ме притесняваше, че някой може да ми се мотка в къщата, сподели актрисата. И уточни, че елементарно зарязвала хората.

Повечето ѝ връзки били къси, само че имала една дългогодишна. Дори забравяла да върви на работа. Така изпуснала роля във филм на Люк Бесон, тъй като вместо на кастинг, останала на море. Посочи, че не съжалява за решението си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР